Pre mladšiu generáciu je počet priateľov na Facebooku doslova alfou i omegou. Samozrejme, že čím vyššie číslo, tým lepšie. Občas sa ale stane, že sa zoznam priateľov z jedného dňa na druhý zredukuje. Ups – niekto si zaklikol možnosť “zrušiť priateľstvo”. Lenže kto? Teraz to už budeme vedieť v momente, ako daný človek vykoná túto drzosť bez toho, aby sme hlavu zaťažovali dlhým rozmýšľaním. Prichádza totiž Who Deleted Me.



Pokiaľ sa na Facebooku nekamarátite s desiatimi priateľmi, zrejme nemáte prehľad o tom, či tam máte ešte niekoho, kto vás, alebo vy jeho, požiadal o priateľstvo pred piatimi rokmi, pričom ste s ním neboli už dlhšie obdobie v priamom kontakte. Pri takýchto užívateľoch možno Who Deleted Me nebude až taký podstatný, ale vedieť, že si vás z frendov vyhodila napríklad bývalá alebo z nejakého vrtochu budúca bývalá, to už by bolo celkom fajn, no nie?

Horšie bude, ak si vyhodíte z priateľov niekoho, kto bude taktiež využívať Who Deleted Me, pretože ak bude slabšej povahy, môžete mu svojim krokom spôsobiť traumu. Počas doterajších facebookových podmienok by o tom totiž nevedel, respektíve by na to možno prišiel až neskôr.

facebook

Who Deleted Me je rozšírenie pre viacero internetových prehliadačov nevynímajúc Google Chrome či Firefox, ktoré si používateľ Facebooku jednoducho nainštaluje napríklad aj cez oficiálny web stránky, kde musí prihlásiť svoj facebookový profil.

Vďaka Who Deleted Me tak môžete mať dokonalý prehľad o tom, kto vás už nepotrebuje mať v zozname priateľov na Facebooku alebo kto si len jednoducho deaktivoval účet.