Ste na zahryznutie? Podľa týchto ľudí určite áno! Ak vás zaujímalo, ako môže chutiť ľudské mäso, prečítajte si názory „expertov“, ľudí, ktorí ho reálne vyskúšali.



„Ľudské mäso je tak delikátne, chutí oveľa lepšie ako rybacie či bravčové.“ – Alexander Pearce, írsky väzeň odsúdený na smrť, ktorý si rád odhryzol zo spoluväzňov.

„Stejk som udusil, ochutil soľou, korením, cesnakom a muškátovým orechom. Dal som si k nemu krokety, ružičkový kel a paprikovú omáčku. Mäso chutilo ako bravčové, trochu horkejšie, silnejšie. Chutilo celkom dobre.“ – Nemec Armin Meiwes sa takto blysol v televíznom interview z roku 2007. Za kvalitu receptu neručíme.

Armin Meiwes
Armin Meiwes.

„Roztopilo sa mi v ústach ako surový tuniak v sushi reštaurácii.“ – Issei Sagawa, ktorému očividne nestačí jesť surové ryby. Musí tú ázijskú kuchyňu ešte viac znechucovať.

„Bolo to ako dobré, dobre vyvinuté teľacie, ešte nie úplne hovädzie. A vôbec to nebolo ako akékoľvek iné mäso, ktoré by som bol jedol… Bolo to jemné, dobré mäso bez akejkoľvek silnej, charakteristickej pachute, ako má napríklad kozacie, divina alebo bravčové mäso.“ – William Seabrook sa človečiny najedol na potulkách Afrikou.

„Je tak sladké!“ – Omaima Nelson, ktorá si myslela, že jej manžel je na zahryznutie.

„Jem iba tie časti, kde sú svaly, hlavne stehná a lýtka. Jazyk dusím na šťave a z očí robím dobrú, výživnú polievku.“ – Dorangel Vargas, známy ako ‘Hannibal Lecter z Ánd’. Jeho mama určite varila lepšie ako tvoja!

„Ľudské prsia sú najsladšie mäso, aké som kedy ochutnal.“ – Američan Alferd Packer. „Such a sweet guy.“

Zdroj: independent.co.uk | Foto: pixabay.com, youtube.com

AK SA VÁM ČLÁNOK PÁČIL, PODPORTE HO:
Benedikt
Optimistický existencialista, ktorý, predtým než ráno vstane z postele, musí dennodenne riešiť otázku, či má jeho život zmysel. Väčšinou to vyrieši ranná káva.